Blog

Zo’n dag

Je kent het wel zo’n dag, een dag waarop alles anders gaat en je er niets aan kunt doen om het te veranderen. Het begon vanmorgen al bij het opstaan, mijn wekker speelde niet mijn fijne ‘wakker worden’ liedje, maar ging af met een ouderwets gerinkel waarbij je zo schrikt dat je meteen klaarwakker bentMeer lezen over “Zo’n dag”

Een Appel

‘Ik begrijp dat het om een allergische reactie gaat?’‘Klopt’, antwoord ik en kijk naar de gezwollen ogen van mijn zoon. Ik som zijn klachten op, ‘ speekselvloed, buikpijn, trage reacties en zijn oogbollen puilen uit zijn oogleden’, zeg ik verschrikt. Ergens diep vanbinnen voel ik de paniek toenemen. Ik spreek mezelf streng toe, ‘rustig blijven,Meer lezen over “Een Appel”

Wijs in het onderwijs

Kinderen mogen weer naar school, het lijkt wel of ze de tijd die ze gemist hebben willen inhalen. Ze razen van hot naar her, willen alles tegelijkertijd en stuiteren de week door. Er is onrust in de klas en op school. Er zijn kinderen die kampen met boosheid, kinderen die zich onbegrepen voelen, kinderen dieMeer lezen over “Wijs in het onderwijs”


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: